ترفندی برای کاهش وزن و افزایش سلامتی

به گزارش وبلاگ بام دماوند، اگر شما هم از هواداران این رژیم غذایی هستید باید به شما تبریک بگوییم، چرا که نتایج آزمایشات متخصصان در کینگ کالج لندن نشان می دهد که خوردن غذا در یک بازه 10 ساعته نسبت مستقیمی با انرژی بیشتر و خلق و خوی مناسب تر و بعلاوه گرسنگی پایین تر افراد دارد.

ترفندی برای کاهش وزن و افزایش سلامتی

این مدل رژیم فستینگ که به محدود کردن مصرف غذا به یک بازه زمانی معین در طول شبانه روز گفته می گردد به عنوان یک رژیم کاهش وزن محبوب در سال های اخیر شناخته شده است. برای مثال افراد در یک پنجره 10 ساعته کل غذایی را که در طول روز باید بخورند، مصرف می نمایند و در باقی ساعات گرسنه می مانند. به عبارت ساده تر فرد به عنوان مثال از ساعت 8 شب تا ساعت 10 صبح فردا هیچ چیزی جز آب نمی خورد و نمی نوشد و کل ساعت هایی که در طول روز غذا مصرف می نماید را به بازه زمانی 10 صبح تا 8 شب محدود می نماید. این باعث می گردد که بدن شما ساعت های بیشتری را گرسنه بماند و این زمینه را برای کاهش وزن فراهم می سازد.

در حالی که حامیان روزه داری در ساعات معین یا همان فستینگ بر مصرف کل غذاهای روزانه در یک بازه زمانی شش ساعته تاکید دارند اما نتایج تازه مطالعات نشان می دهد حتی مصرف مواد غذایی در یک بازه زمانی طولانی تر و مثلا 10 ساعته هم می تواند اثرات مناسبی بر روند کاهش وزن داشته باشد. در چنین شرایط فرد 14 ساعت را ناشتا است و می تواند ضمن حفظ رژیم غذایی خود از فواید و مزایای سلامتی نیز بهره مند گردد. بر اساس این تحقیق این افراد در مقایسه با سایرینی که پنجره خوردن طولانی تری دارند انرژی بیشتر، خلق و خوی بهتر و بعلاوه گرسنگی کمتری تجربه می نمایند.

اتفاق هیجان انگیز در این رژیم این است که صرفا لازم نیست ساعت های فستینگ بسیار طولانی و مثلا 18 یا 16 ساعت باشد و حتی ساعت های کمتر از آن هم می تواند اثرات مفید خود را بر بدن فرد برجا بگذارد.

دکتر سارا بری از کینگ کالج لندن در این خصوص می گوید: ما برای اولین بار دریافتیم کسانی که غذا خوردن با محدوده زمانی را تجربه می نمایند اثرات سلامتی بسیار بیشتری نسبت به افرادی که این روند را تجربه نکرده اند، دریافت می نمایند.

به گزارش یورونیوز، در برنامه تحقیقات یک موسسه سلامت در همکاری با متخصصان این کالج در مجموع بیش از 37 هزار نفر حضور داشتند. این افراد برای سه هفته کامل این برنامه را پی گرفته اند. در این برنامه محققان به شرکت نمایندگان دستور دادند که در هفته اول به طور معمولی غذا بخورند و پس از آن برای دو هفته بعد، یک پنجره غذایی 10 ساعته برای غذا خوردن برای این افراد در نظر گرفته شد. پس از خاتمه این سه هفته، بیش از 36 هزار نفر از نتیجه راضی بودند و تصمیم گرفتند برای هفته های بعدی این روند را اجرا نمایند. از نظر جمعیتی حدود 78 درصد کسانی که در این پژوهش شرکت کردند زنان بودند و میانگین سنی آنها هم 60 سال بوده است. ضمن اینکه میانگین شاخص توده بدنی این افراد 25.6 بوده است.

بر اساس نتایج این آزمایش، کسانی که برای مدت طولانی تری این رژیم را رعایت کردند از مزایای سلامتی بیشتری برخورد ار شده اند.

این مطالعه بار دیگر بر اهمیت زمان بندی خوردن غذا تاکید دارد و نشان می دهد فقط مهم نیست که شما چه چیزی و به چه میزانی می خورید بلکه برای بهبود سلامتی مهم است که چه زمانی این مواد غذایی را مصرف می کنید. در نتیجه معین یک پنجره خوردن غذا و محدود کردن ساعت های آن می تواند بسیار برای سلامتی مفید باشد.

سارا بری می گوید: یافته های ما نشان می دهد که بسیاری از مردم اگر ساعت های خوردن خود را به 10 ساعت در روز محدود نمایند هم احساس سیری بهتری خواهند داشت و هم وزن کم خواهند کرد

منبع: گردشبان

به "ترفندی برای کاهش وزن و افزایش سلامتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندی برای کاهش وزن و افزایش سلامتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید