10 گام ساده برای بازگشت به آرامش در دنیای پر از اخبار متناقض و بی نظمی و فشارهای بیرونی

به گزارش وبلاگ بام دماوند، تصور کنید شما فردی هستید که در زندگی خود به نظم و ترتیب اهمیت زیادی می دهید. ممکن است در محیط کارتان به عنوان شخصی که همواره به اصول، تعهد و سازمان دهی پایبند است شناخته شوید. نظم برای شما نه تنها یک انتخاب، بلکه یک اصل بنیادی است که به شما آرامش و موفقیت می بخشد. اما روزی روزگاری، در همان محیط که همواره به آن اعتماد داشتید و با امید به ساختن یک فضای منظم به آن قدم می گذاشتید، همه چیز تغییر می نماید. شما در میان بی نظمی، کم توجهی و بی تعهدی، خشم و ناامیدی را احساس می کنید. شما نمی توانید بی تفاوت باشید. چرا؟ چون بی نظمی نه تنها با دنیا ذهنی شما در تضاد است، بلکه بر روند کاری شما نیز تأثیر می گذارد.

10 گام ساده برای بازگشت به آرامش در دنیای پر از اخبار متناقض و بی نظمی و فشارهای بیرونی

اما داستان اینجا به انتها نمی رسد. دنیای بیرون، که گاهی تحت سلطه اخبار و اطلاعات متناقض است، به این شرایط دامن می زند. شما روزها و شب ها اخبار مختلف و متضاد را می شنوید، خبرهایی که هیچ تطابقی با منطق و استدلال های شما ندارند. این اخبار به تدریج به ناخودآگاه شما نفوذ می نمایند، در دنیای درونی شما ریشه می زنند و احساسات خشم و اضطراب پنهانی را در شما ایجاد می نمایند. شما نمی توانید به راحتی خود را از این محیط ها دور کنید؛ زیرا نه می توانید از کار خود دست بکشید، نه می توانید اخبار را نادیده بگیرید، و نه می توانید از دنیای دیجیتال دور شوید. پس سوال اینجاست: چگونه می توان از این شرایط، که در آن خشم و اضطراب در دل شما رشد می نمایند، بیرون آمد؟

10 راهکار برای حفظ آرامش در دنیای پر از اضطراب

  1. مدیریت زمان و فضایی برای خود ایجاد کنید

    یکی از اولین قدم ها در راه حفظ آرامش، مدیریت بهینه زمان و فضای شخصی است. شاید تصور کنید که به راحتی می توانید از همه چیز فاصله بگیرید، اما حقیقت این است که در دنیای امروز، نادیده گرفتن اخبار و اطلاعات برای مدت طولانی سخت است. در عوض، می توانید با مشخص زمان های خاص برای مصرف اخبار، خود را از سیل اطلاعاتی که باعث اضطراب می گردد، دور کنید. مثلاً یک یا دو ساعت در روز را اختصاص دهید به استفاده از رسانه ها و در سایر ساعات، به کارهای دیگر بپردازید.

  2. تمرکز بر فعالیت های آرامش بخش

    در دنیای پر از استرس و فشار، ورزش، مطالعه و نوشتن می توانند به شما یاری نمایند تا از فکر پر از اضطراب خود فاصله بگیرید. ورزش به شما این امکان را می دهد که فکر خود را پاکسازی کنید و از راه های فیزیولوژیکی به آرامش برسید. مطالعه به شما فضایی می دهد که در آن بتوانید به دنیای دیگری سفر کنید و فکر شما از دایره اخبار و دغدغه ها رها گردد. نوشتن نیز ابزار قدرتمندی برای تخلیه احساسات درونی است.

  3. تمرینات تنفسی و مدیتیشن

    تمرینات تنفسی و مدیتیشن می توانند به شما یاری نمایند تا حتی در میانه بزرگ ترین آشوب ها، آرامش خود را حفظ کنید. تنفس عمیق و آگاهانه می تواند تأثیرات عمیقی بر سیستم عصبی شما بگذارد و به شما یاری کند که از حالت اضطراب به حالت آرامش تبدیل شوید. مدیتیشن (Meditation) نیز می تواند فکر شما را از افکار متناقض پاک کند و به شما یاری کند که از این جزر و مد بی وقفه اطلاعات بیرونی دور بمانید.

  4. بازنگری در انتظارات و پذیرش شرایط

    برای حفظ آرامش، باید با واقعیت های دنیای اطراف خود کنار بیایید. پذیرش این که همه چیز همواره مطابق با اصول شما پیش نمی رود، یکی از راه های کاهش اضطراب است. درک این که بی نظمی، کم توجهی و حتی اخبار متناقض بخشی از تجربه بشری است، به شما این امکان را می دهد که در برابر آن ها واکنش مناسب تری نشان دهید.

  5. ایجاد مرزهای محکم با محیط های دیجیتال

    شما نمی توانید به طور کامل از دنیای دیجیتال و اخبار جدا شوید، اما می توانید مرزهایی برای استفاده از آن ها مشخص کنید. استفاده از ابزارهایی مانند فیلترهای اخبار یا برنامه های زمان بندی مصرف محتوا می تواند به شما یاری کند تا مقدار مواجهه با اخبار منفی و متناقض را کاهش دهید. به این ترتیب، فکر شما کمتر تحت تأثیر قرار می گیرد.

  6. ارتباطات مؤثر و مصاحبه با دیگران

    صحبت کردن با کسانی که به آن ها اعتماد دارید می تواند به تخلیه احساسات شما یاری کند. شما به راحتی می توانید از بار احساسات خود بکاهید و با کسی که درک می نماید، صحبت کنید. این نه تنها به شما یاری می نماید که فشارهای درونی خود را کاهش دهید، بلکه به شما این فرصت را می دهد که دیدگاه های جدیدی از دیگران بشنوید.

  7. توجه به سلامت جسمانی و فکری

    همواره به یاد داشته باشید که سلامتی جسمانی و فکری با هم ارتباط مستقیم دارند. تغذیه مناسب، خواب کافی، و ورزش منظم نه تنها بر جسم شما تأثیر می گذارند، بلکه فکر شما را نیز آرام می نمایند و به شما یاری می نمایند تا بهتر با فشارهای محیطی مقابله کنید.

  8. یادگیری تکنیک های مدیریت استرس

    استرس می تواند به شدت بر فکر و جسم شما تأثیر بگذارد. یادگیری تکنیک های مدیریت استرس مانند شناخت درمانی (Cognitive Behavioral Therapy) یا تکنیک های روان شناختی دیگر می تواند به شما یاری کند که به موقع و با دقت، استرس های خود را مدیریت کنید و از آن ها به نفع خود بهره ببرید.

  9. ارتباط با طبیعت

    هیچ چیز به میزان تماس با طبیعت نمی تواند آرامش بخش باشد. طبیعت می تواند به شما این فرصت را بدهد که فکر خود را از دغدغه های روزمره پاک کنید. حتی اگر امکان سفر به طبیعت برای شما وجود نداشته باشد، می توانید از فضاهای سبز شهری یا پارک ها بهره ببرید تا انرژی منفی خود را تخلیه کنید.

  10. تمرکز بر لحظه حال

یکی از مؤثرترین راه ها برای کاهش اضطراب و خشم، تمرکز بر لحظه حال است. فکر ما به راحتی می تواند به گذشته و آینده سفر کند و در آنجا در پی پاسخ های گم شده بگردد. با تمرکز بر لحظه حال و انجام کارهایی که در حال اجرا دادن آن ها هستید، می توانید اضطراب و خشم خود را کاهش دهید.

منبع: یک پزشک

به "10 گام ساده برای بازگشت به آرامش در دنیای پر از اخبار متناقض و بی نظمی و فشارهای بیرونی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 گام ساده برای بازگشت به آرامش در دنیای پر از اخبار متناقض و بی نظمی و فشارهای بیرونی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید