5 علت خوشمزه نشدن مرغ بعد از پخت

به گزارش وبلاگ بام دماوند، برای پخت یک مرغ خوشمزه، خوش طعم و مجلسی رعایت بعضی نکات و دستورات ضروری است که در این مطلب به ارائه آن پرداخته ایم.

5 علت خوشمزه نشدن مرغ بعد از پخت

وبلاگ بام دماوند | مرغ در سفره ما و بعلاوه در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئین های بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده می گردد. مرغ در انواع خورش ها، پلوها، سالادها، فست فود ها و خوراک ها استفاده می گردد؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش رواج بیشتری دارد.

به گزارش وبلاگ بام دماوند ، برای درست کردن مرغ خوشمزه و خوش طعم همواره دستور العمل های زیادی وجود دارد و ممکن است هر شخصی روش خاص خود را برای پخت مرغ داشته باشد؛ اما رعایت بعضی نکات کلی برای خوشمزه شدن مرغ بسیار مهم است که در ادامه این مطلب به ارائه 5 نکته مهم می پردارزیم.

1 ـ استفاده از مرغ منجمد

استفاده از مرغ منجمد باعث می گردد آب آن خشک گردد و بافت مرغ در زمان پخت نرم گردد. سعی کنید همواره از مرغ تازه بهره ببرید.

2 ـ جدا نکردن پوست مرغ

اگر می خواهید مرغ را سرخ یا سوخاری کنید، هرگز پوست مرغ را جدا نکنید؛ زیرا پوست مرغ هنگام سرخ کردن به حفظ رطوبت و چربی مرغ یاری می نماید.

3 ـ برش نزدن سینه مرغ

اگر هنگام طبخ مرغ سینه مرغ را با چاقو برش نزنید، هنگام پخت آن دچار مشکل می شوید؛ زیرا ضخامت سینه مرغ یکدست نیست و بدون برش زدن به صورت کامل نمی پزد.

4 ـ بلافاصله خوردن مرغ

همواره بعد از اینکه مرغ پخت، اجاق گاز را خاموش کنید و 10 دقیقه صبر کنید مرغ بماند؛ سپس سرو کنید؛ زیرا مرغ در این صورت آب بیشتری پس می دهد و نرم و خوشمزه می گردد.

5 ـ مزه دار نکردن مرغ قبل از پخت

همواره قبل از سرخ کردن یا پختن مرغ آن را مزه دار کنید. بهتر است نمک و ادویه ها را نیم ساعت قبل از پخت به تکه های مرغ بمالید. ادویه مناسب برای مزه دار کردن مرغ شامل زیره سبز، فلفل سیاه، پودر سیر، دارچین، زنجفیل و نمک است.

منبع: فرادید

به "5 علت خوشمزه نشدن مرغ بعد از پخت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 علت خوشمزه نشدن مرغ بعد از پخت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید