طرز تهیه کشکول با دستور تهیه ترکیه ای

به گزارش وبلاگ بام دماوند، طرز تهیه کشکول بدون شک شما را غافلگیر می نماید. تعجب خواهید کرد اگر بدانید که این دسر به عبارتی همان فرنی ایرانی است. آن را با پودر پسته و پودر نارگیل، گل سرخ یا خلال بادام تزیین می نمایند و به طور معمول در ظروفی مانند کاسه سرو می گردد. البته نام کشکول که بر این دسر قرار گرفته در زمان حکومت عثمانی ها به کاسه گدایی اطلاق می شده است. هنوز هم در بعضی از فرهنگ ها کشکول را اصطلاحی می دانند که مخصوص افراد مستمند است. ما در این مطلب با هم طرز تهیه این دسر متفاوت را مرور خواهیم کرد.

طرز تهیه کشکول با دستور تهیه ترکیه ای
شیرینی کشکول
زمان آماده سازی20 دقیقه
زمان پخت45 دقیقه
میزان سختیمیانه
یک کاسه دسر کشکول250 کیلو کالری

طرز تهیه کشکول ترکیه ای

بدون شک یکی از دغدغه های تمام خانم ها برای مهمانی، سرو غذا و خصوصاً دسر است. در حال حاضر این دسر را که همان کشکول ترکیه ای است به راحتی می توانید در منزل تهیه نموده و خیال خود را از بابت مهمانی که قرار است برگزار گردد، راحت کنید. این دسر به قدری آسان آماده می گردد که بدون شک در تمام مهمانی ها از آن استفاده خواهید کرد. دسر کشکول می تواند هم با میوه، هم با شکلات و هم با زعفران و سایر طعم دهنده ها آماده و سرو گردد. ما در ادامه دسر کشکول را گام به گام به شما آموزش خواهیم داد.

مواد اولیه برای تهیه دسر کشکول

برای مواد اولیه مانند تمام فرنی ها به شکر، آرد و تخم مرغ احتیاج دارید.

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
آرد بادام1 پیمانه
نشاسته ذرت2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ1 عدد
شیر1 لیتر
شکر1 پیمانه
وانیل1 قاشق مربا خوری

مراحل طرز تهیه دسر کشکول

در ادامه طرز تهیه دسر کشکول را مرور خواهیم کرد. این دسر را به علت یکسان بودن با فرنی، می توان کشکول ایرانی نیز نامید.

  • مرحله اول: در مرحله اول از طرز تهیه کشکول ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. سپس شیر را به همراه زرده تخم مرغ، آرد بادام و شکر درون قابلمه بریزید. قابلمه را بر روی حرارت خیلی کم قرار داده و به آهستگی محتویات آن را هم بزنید تا تمام مواد باید به خوبی با هم ترکیب شده و گرم شوند.
  • مرحله دوم: دقت کنید که شما باید مدام محتویات ظرف خود را هم بزنید تا نجوشد. تقریبا 10 دقیقه زمان احتیاج است تا شیر و آرد بادام به خوبی با هم ترکیب شده و شکر و زرده تخم مرغ را در خود حل نمایند.
  • مرحله سوم: بعد از 10 دقیقه رنگ محتویات ظرف شما کرم رنگ خواهد بود. در ادامه این طرز تهیه برای خوش طعمی و معطری دسر کشکول باید به این مواد وانیل اضافه کنید. پودر وانیل را اضافه نموده و مجدداً تمام مواد را با هم ترکیب کنید.
  • مرحله چهارم: اگر تمایل به تهیه کشکول شکلاتی داشتید می توانید در این مرحله به میزان یک قاشق الی 2 قاشق غذاخوری به دسر خود پودر شکلات اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: حالا در ادامه بعد از ترکیب کردن پودر وانیل به سراغ نشاسته ذرت رفته و آن را آماده کنید. این نشاسته را باید به همراه 4/1 پیمانه آب خنک ترکیب نموده و خوب هم بزنید. نشاسته در ترکیب با آب سرد گلوله گلوله می گردد. شما باید به قدری نشاسته و آب را هم بزنید تا گلوله ها کاملاً باز شوند.
  • مرحله ششم: بعد از آن نشاسته ترکیب شده با آب سرد را به محتویات قابلمه خود اضافه کنید تا مواد به آرامی با هم ترکیب شده و پخته شوند. بعد از آن مواد شما به آهستگی غلیظ خواهد شد و آغاز به جوشیدن می نماید.
  • مرحله هفتم: بعد از اینکه اولین جوش زده شد، 2 دقیقه زمان کافی است تا حرارت را خاموش کنید. حالا اجازه دهید که دسر کشکول شما به آرامی خنک گردد. دقت کنید که غلظت این دسر نباید احتیاج باشد. به عبارتی غلظت کشکول باید در حد و میزان ماست رقیق شده باشد.
  • مرحله هشتم: در ادامه دسر کشکول خود را درون ظرف های سرو نهایی ریخته و برای 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید. این کار یاری می نماید تا دسر شما به خوبی سفت شده و خود را بگیرد.
  • مرحله نهم: طرز تهیه کشکول به خاتمه می رسد و می توانید دسر خود را با پودر پسته، پودر گل سرخ، پودر نارگیل، خلال بادام و سایر مواد طعم دهنده ها و مواد غذایی تزیین کنید. دقت کنید که اگر تمایل به تهیه کشکول میوه ای داشتید میتوانید سطح نهایی دسر خود را با برش های میوه مثل موز، هلو، توت فرنگی و غیره تزیین کنید.

چند نکته مهم برای تهیه دسر کشکول خوش طعم و معطر

طرز تهیه کشکول مانند طرز تهیه انواع کیک و شیرینی نکات تهیه دارد. به این منظور، برای آماده سازی دسر کشکول اصیل چند نکته مهم را به شما شما ارائه خواهیم کرد.

  • نکته اول اینکه در صورت تمایل می توانید میزان شکر در این دسر را کمتر کنید.
  • بعلاوه اگر تمایل داشتید که دسر کشکول دو رنگ آماده کنید به جای اضافه کردن پودر کاکائو در مرحله ترکیب مواد، می توانید در زمان جوشیدن و غلیظ شدن دسر کشکول آن را به 2 قسمت تقسیم کنید. در یک قسمت برای دسر شکلاتی پودر کاکائو بریزید و یک قسمت را با زعفران ترکیب کنید تا دسر کشکول زعفرانی داشته باشید.
  • استفاده از وانیل مایع به جای پودر وانیل منعی ندارد.
  • دقت کنید که مهم ترین نکته در تهیه این دسر خوش طعم آن است که مدام هم زده گردد تا کاملاً عطر خامی آرد بادام از آن گرفته گردد.
  • آرد بادام را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید.
  • بعلاوه می توانید در تهیه این دسر به جای وانیل از اسانس موز، لیمو و سایر اسانس ها نیز بهره ببرید.

دسر کشکول مناسب برای تمام مهمانی ها

در این مطلب طرز تهیه دسر کشکول را برای شما توضیح دادیم. پیشنهاد می کنیم که حتما این دسر خوشمزه را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. البته، اگر تمایل دارید تا چند نوع کیک و دسر تهیه کنید، می توانید تهیه این دسر خوشمزه یا طرز تهیه کاکولی را دنبال کنید و مابقی دسرها را از سفارش انلاین شیرینی سفارش دهید. به این شکل، مهمانی و سفره شما رنگین تر خواهد شد.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه کشکول با دستور تهیه ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کشکول با دستور تهیه ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید